Voor iedere branche

Met een extra oog voor optiek.

Wij zijn uw partner die graag meedenkt.

En dat doen we voor iedere branch!

Vele optiekzaken hebben de weg naar ons al gevonden. Door onze kennis van de branche kunnen wij uw organisatie vergelijken met branchegenoten. Een korte financiële analyse geeft u op hoofdlijnen inzicht in kengetallen en percentages van de onderneming t.o.v. uw branchegenoten met daarbij de nodige aandachtsgebieden.

Tevens kan er dieper ingegaan worden op een aantal aandachtsgebieden, waaronder marges c.q. verhouding in- en verkoop, personeel, huisvesting, voorraad, financieringsstructuur, fiscaliteiten op hoofdlijnen, uw liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en de daarbij behorende ratio’s.

Vergelijk uw zaak met andere optiekzaken om te zien waar en hoe u zich nog kunt verbeteren.

Een uitgebreide analyse geeft u bovendien inzicht in de huidige waarde van uw onderneming. Behalve waardebepalingen kunnen we ook een eventueel aan- of verkoopproces begeleiden.

Bent u eigenaar van een optiekzaak en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons voor een persoonlijke kennismaking.

Liever direct contact?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Dus bij vragen kunt u direct bellen naar (055) 534 28 32 of stuur een e-mail naar info@hobro.nl

Advies en meer.

Meer dan alleen een administratiekantoor!

Behalve adviezen over uw administratie, bedrijfseconomische adviezen of fiscale adviezen kunnen er tal van zaken zijn waarover u eens met een financieel adviseur van gedachten wilt wisselen.

Wellicht om iets nieuws in de markt te zetten of te brainstormen over een eventuele uitbreiding of verkoop. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.