Onze diensten

Alles wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn meer dan zo maar een administratiekantoor!

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze dienstverlening en de activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen.

Dagelijkse administratie

Belastingaangiften en fiscale kwesties

Salarisadministratie

Advies

Liever direct contact?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Dus bij vragen kunt u direct bellen naar (055) 534 28 32 of stuur een e-mail naar info@hobro.nl

Van dagelijkse administratie tot jaarrekening en alles daartussen.

Zodat u zich kunt richten op uw onderneming!

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter niet altijd één van de meest favoriete bezigheden. Toch staat of valt een succesvolle onderneming met het voeren van een goede administratie.

Door onze jarenlange ervaring en onze hoogwaardige automatisering kunnen wij u op een heel efficiënte manier ontzorgen. Zodat u zich kunt richten op uw onderneming. U kunt natuurlijk zelf kiezen wat u wel en niet wilt uitbesteden. Zo werken we optimaal samen.

Het voeren van een onderneming vereist inzicht in de actuele cijfers. Wij helpen u graag te bepalen welke informatie voor uw onderneming belangrijk is, zodat u kunt sturen met juiste én relevante informatie.

In onze dienstverlening staan de gesprekken die wij periodiek, met onze klanten hebben centraal. Periodiek, zodat er genoeg gelegenheid is om te sparren. Daarbij bespreken we de actuele cijfers die we op een toegankelijke manier inzichtelijk hebben gemaakt en voorzien we u van concrete en praktische adviezen.

Wij geven een compleet beeld van uw bedrijfsvoering. Van het samenstellen van uw jaarrekening, het opstellen van tussentijdse financiële overzichten, tot het geven van investeringsadvies en het opstellen van een liquiditeitsbegroting.

Jan van den Hoorn

Wij laten u door de bomen het bos zien!

Belastingaangiften en fiscale kwesties.

Wij voorzien u ook graag van tips waarmee u belasting kunt besparen!

Zowel zakelijk als privé kan het thema belastingen u de nodige kopzorgen geven. Of u nu nationaal of internationaal opereert, begeleiding bij de fiscale zaken is onontbeerlijk.

Wij kunnen voor u de volgende fiscale aangiftes verzorgen:

inkomsten- en vennootschapsbelasting;
dividendbelasting;
omzetbelasting;
ook vragen we toeslagen aan en helpen we bij middeling.

Behalve de aangiften kunt u bij ons terecht voor tal van fiscale kwesties. Denk bijvoorbeeld aan de juiste organisatievorm van uw organisatie; wel een B.V. of juist niet? Verder voorzien wij u graag van tips waarmee u belasting kunt besparen, uiteraard binnen de kaders van de wet.

Salarisadministratie

Wij werken met digitale loondossiers zodat u een compleet inzicht heeft!

U heeft werknemers in dienst en u deinst terug voor de administratieve rompslomp? Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Denkt u daarbij aan de maandelijkse salarisadministratie zoals de salarisverwerking en de loonbelastingaangifte. Wij werken met digitale loondossiers zodat u als werkgever een compleet inzicht heeft in de dossiers van uw werknemers. Uw werknemers hebben zo ook op een eenvoudige wijze inzicht in bijvoorbeeld hun loonstroken.

Naast de salarisadministratie kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere zaken aangaande uw personeel. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten of aan het adviseren omtrent de risico’s met betrekking tot uw personeel.

Advies en meer.

Meer dan alleen een administratiekantoor!

Behalve adviezen over uw administratie, bedrijfseconomische adviezen of fiscale adviezen kunnen er tal van zaken zijn waarover u eens met een financieel adviseur van gedachten wilt wisselen.

Wellicht om iets nieuws in de markt te zetten of te brainstormen over een eventuele uitbreiding of verkoop. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.